Frakt kr 160,- | Vi har gratis frakt over 1000,- | Tlf 90 88 39 55 | Musikkutstyr er billigere på nett - Musikkeksperten

Shure KSM 137 Cardioid Studio Condenser Mic

Flere visninger

Shure KSM 137 Cardioid Studio Condenser Mic
kr 4 125,00

Lagerstatus: På lager : Frakt fra kr 160,- ( 2-6 dager)

Høykvalitetes kondensatormikrofon for studio og PA. Meget velegnet til kor, akustiske instrumenter og som overhead mikrofon over trommer.
Shure KSM137SL er en høykvalitetes kondensatormikrofon, beregnet for bruk både i studio og PA. KSM137SL er en seriøs utfordrer til velkjente travere av sigarmikrofoner! Meget velegnet til oppmiking av kor i fjernfelt og som overhead mikrofon over trommer. Dempeledd og basskuttfilter. Strømforsynes fra phantommating.

Generelt

Detaljer

Høykvalitetes kondensatormikrofon for studio og PA. Meget velegnet til kor, akustiske instrumenter og som overhead mikrofon over trommer. Shure KSM137SL er en høykvalitetes kondensatormikrofon, beregnet for bruk både i studio og PA. KSM137SL er en seriøs utfordrer til velkjente travere av sigarmikrofoner! Meget velegnet til oppmiking av kor i fjernfelt og som overhead mikrofon over trommer. Dempeledd og basskuttfilter. Strømforsynes fra phantommating.

Tilleggsinformasjon

Varenummer KSM137