Frakt kr 160,- | Vi har gratis frakt over 1000,- | Tlf 90 88 39 55 | Musikkutstyr er billigere på nett - Musikkeksperten

Fender Custom '69 Strat Pickup Set

Flere visninger

Fender Custom '69 Strat Pickup Set
kr 2 619,00

Lagerstatus: På lager : Frakt fra kr 160,- ( 2-6 dager)

Custom Shop Stratocaster singlecoil pickups - sett med 3 stk. Punchy, klar 60-talls tone. DC: 5,8K.
Pickupene fra Fender er like legendariske som gitarene og bassene. Hos Fender er man meget bevisst på sin arv og tradisjon, og hos Fender Custom Shop vinder man sine vintage pickupper på samme maskiner, som man gjorde på 50-tallet. Én bestemt person er helt sentral i pickupavdelingen, nemlig Abigail Ybarra, som har sittet ved pickupspinderen siden Fenders barndom, og det gir unektelig en god porsjon troverdighet, at om man lager en pickup som skal låte som en tilsvarende fra 1962, så er det samme person som lager den på samme maskiner som den gang.

Llikevel handler ikke Fenders pickuputvalg kun om vintagetone. Det lages også videreutviklinger av eldre design, samt hypermoderne high-gain flammekastere - alt sammen avstemt etter sprøe aske- og orkropper, som de fleste gitarister elsker høyere enn deres mor. Custom Shop Stratocaster singlecoil pickups - sett med 3 stk. Punchy, klar 60-talls tone. DC: 5,8K.

På slutten av 60-tallet brukte Fender en spesiell kombinasjon av magneter og spoler, som gav tonen en klar topp og et dytt i bunden. Hendrix-tonen er garantert.
Generelt

Detaljer

Custom Shop Stratocaster singlecoil pickups - sett med 3 stk. Punchy, klar 60-talls tone. DC: 5,8K. Pickupene fra Fender er like legendariske som gitarene og bassene. Hos Fender er man meget bevisst på sin arv og tradisjon, og hos Fender Custom Shop vinder man sine vintage pickupper på samme maskiner, som man gjorde på 50-tallet. Én bestemt person er helt sentral i pickupavdelingen, nemlig Abigail Ybarra, som har sittet ved pickupspinderen siden Fenders barndom, og det gir unektelig en god porsjon troverdighet, at om man lager en pickup som skal låte som en tilsvarende fra 1962, så er det samme person som lager den på samme maskiner som den gang. Llikevel handler ikke Fenders pickuputvalg kun om vintagetone. Det lages også videreutviklinger av eldre design, samt hypermoderne high-gain flammekastere - alt sammen avstemt etter sprøe aske- og orkropper, som de fleste gitarister elsker høyere enn deres mor. Custom Shop Stratocaster singlecoil pickups - sett med 3 stk. Punchy, klar 60-talls tone. DC: 5,8K. På slutten av 60-tallet brukte Fender en spesiell kombinasjon av magneter og spoler, som gav tonen en klar topp og et dytt i bunden. Hendrix-tonen er garantert.

Tilleggsinformasjon

Varenummer 099-2114-000