Frakt kr 160,- | Vi har gratis frakt over 1000,- | Tlf 90 88 39 55 | Musikkutstyr er billigere på nett - Musikkeksperten

Cataluna SGN-C81 PO 4/4 Klassisk Gitar

Flere visninger

Cataluna SGN-C81 PO 4/4 Klassisk Gitar
kr 1 395,00

Lagerstatus: På lager : Frakt fra kr 160,- ( 2-6 dager)

Klassisk kvalitetsgitar
Cataluña SGN C81 er en meget lettspilt
og godt likt klassisk gitar. Gripebrettbredden er 52 mm bred. Anbefales av mange musikkskolelærere. Gitarene har mekanikk i nikkel, binding i sarg og bunn.
Lokket er av finert gran.
Farger: Natur og svart.

Dobbeltvirkende Trussrod
Tre er et levende materiele, derfor trenger man å kunne justere gitarens hals, særskilt i det nordiske klimaet. C81 har trussrod i halsen.

Moderne Finish
C81 har en moderne matt finish i natur med svart kantlist eller høyglanspolert svart finish med hvit kantlist.

Ekstra forsterket lokk
Ekstra forsterket lokk Lokket er en viktig del av gitaren. For at lokket skal beholde sin form sitter det forsterkninger under lokket på alle Catalunagitarer.
Generelt

Detaljer

Klassisk kvalitetsgitar Cataluña SGN C81 er en meget lettspilt og godt likt klassisk gitar. Gripebrettbredden er 52 mm bred. Anbefales av mange musikkskolelærere. Gitarene har mekanikk i nikkel, binding i sarg og bunn. Lokket er av finert gran. Farger: Natur og svart. Dobbeltvirkende Trussrod Tre er et levende materiele, derfor trenger man å kunne justere gitarens hals, særskilt i det nordiske klimaet. C81 har trussrod i halsen. Moderne Finish C81 har en moderne matt finish i natur med svart kantlist eller høyglanspolert svart finish med hvit kantlist. Ekstra forsterket lokk Ekstra forsterket lokk Lokket er en viktig del av gitaren. For at lokket skal beholde sin form sitter det forsterkninger under lokket på alle Catalunagitarer.

Tilleggsinformasjon

Varenummer 110299