Frakt kr 160,- | Vi har gratis frakt over 1000,- | Tlf 57 73 42 44 | Musikkutstyr er billigere på nett - Musikkeksperten

Casio PX-160BK Digitalpiano med stativ Black

Flere visninger

Casio PX-160BK Digitalpiano med stativ Black
kr 6 595,00

Lagerstatus: På Fjernlager: Frakt 160,- (1-3 veker)

Takket være line out og gode høyttalare på både framsiden og baksiden har lydopplevelsen blitt forbedret enormt på nya PX-160, både for den som spiller og for publikum.

Revolusjonerende klaviatur
Klaviaturet er laget av ibenholt og elfenbens-¬imitasjon samt en forsiktig teksturert overflate for ¬perfekt grep og trefølelse i tangentene.
Mekanikken leser av anslagene med fantastiske 16.256 ¬dynamiske nivåer, med hjelp av 3 sensorer per tangent!
Dette gir en helt uovertruffet dynamikk, og bidrar til en musikals presisjon man tidligere bare har drømt om! Må prøves!

AiR lydkilde
Nyutviklet patentbeskyttet lydkilde.
Flerdimensjonell “Acoustic and intelligent Resonator“ lydkilde med 128 stemmers polyfoni.
Mange innovasjoner, med flere nye patenter gjør at
Casios nye AP- og PX-serie lyder helt fantastisk!

Nye og bedre høyttalere
To stykker nye 8W høyttalere for å få en enda bedre og klarere lyd. Høyttalerne er vinklet både mot den som spiller og ut mot et eventuell publikum.

MIDI-port via USB
Praktisk Plug & Play gjør at du enkelt kan
koble PX-160 til en hvilken som helst datamaskin uten å måtte installere drivere.

Line out – Ekstern høyttalerutgang
En stor nyhet er at PX-160 har line out slik at du kan koble det til eksterne høyttalere. Ideelt på scenen, i øvingslokalet, studio eller om du vil ha mer lyd hjemme.
Generelt

Detaljer

Takket være line out og gode høyttalare på både framsiden og baksiden har lydopplevelsen blitt forbedret enormt på nya PX-160, både for den som spiller og for publikum. Revolusjonerende klaviatur Klaviaturet er laget av ibenholt og elfenbens-¬imitasjon samt en forsiktig teksturert overflate for ¬perfekt grep og trefølelse i tangentene. Mekanikken leser av anslagene med fantastiske 16.256 ¬dynamiske nivåer, med hjelp av 3 sensorer per tangent! Dette gir en helt uovertruffet dynamikk, og bidrar til en musikals presisjon man tidligere bare har drømt om! Må prøves! AiR lydkilde Nyutviklet patentbeskyttet lydkilde. Flerdimensjonell “Acoustic and intelligent Resonator“ lydkilde med 128 stemmers polyfoni. Mange innovasjoner, med flere nye patenter gjør at Casios nye AP- og PX-serie lyder helt fantastisk! Nye og bedre høyttalere To stykker nye 8W høyttalere for å få en enda bedre og klarere lyd. Høyttalerne er vinklet både mot den som spiller og ut mot et eventuell publikum. MIDI-port via USB Praktisk Plug & Play gjør at du enkelt kan koble PX-160 til en hvilken som helst datamaskin uten å måtte installere drivere. Line out – Ekstern høyttalerutgang En stor nyhet er at PX-160 har line out slik at du kan koble det til eksterne høyttalere. Ideelt på scenen, i øvingslokalet, studio eller om du vil ha mer lyd hjemme.

Tilleggsinformasjon

Varenummer 140471